Algemene Voorburgse Zwemvereniging logo

Algemene Voorburgse Zwemvereniging

Zwemmen is meer dan alleen maar heen en weer!

Toegankelijkheid & colofon

Problemen met de site

Heeft u problemen met de website? Laat dit dan weten aan de webmaster via het contactformulier (selecteer Onze website).

XHTML en CSS geldig

De website is geprobeerd volledig in de webstandaarden XHTML en CSS te maken, voor een zo hoog mogelijke toegankelijkheid, gebruiksvriendelijkheid en vindbaarheid.

Lettergrootte aanpassen

Om de lettergrootte van de website aan te passen, gebruikt u de standaard functie van je browser. Meestal is de optie “tekst kleiner/groter” te vinden in het menu “Beeld” of “Weergave”. Ook kunt u de CTRL knop ingedrukt houden, en tegelijkertijd met de scroller van u muis scrollen. De tekst zal dan vergoten/verkleinen.

Abonneren op het nieuws

Met behulp van RSS of Atom kunt u zich abonneren op het laatste nieuws van AVZV. U kunt dan met een feedreader of uw internet browser altijd up to date blijven. Voor RSS gebruikt u http://www.avzv.nl/rss/?section=nieuws en voor Atom gebruikt u http://www.avzv.nl/atom/?section=nieuws.

Colofon

Alle teksten zijn verzorgd door de Algemene Voorburgse Zwemvereniging.

Mocht u tips hebben voor de website (zowel qua inhoud als presentatie), dan kunt u gebruik maken van het contactformulier (selecteer Onze website). Via deze zelfde optie in het contactformulier komt u in contact met de webmaster.