Algemene Voorburgse Zwemvereniging logo

Algemene Voorburgse Zwemvereniging

Zwemmen is meer dan alleen maar heen en weer!

Ledenservice

Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het inschrijven, de contributie, het opzeggen en het wijzigen van uw gegevens. Voor het inschrijven, het wijzigen van gegevens en het opzeggen gebruiken wij uitsluitend onze online formulieren. Klik op één van de buttons voor meer informatie.

Heeft u nog vragen, kijk dan eens bij onze veelgestelde vragen of neem gerust contact met ons op.

Inschrijven

U kunt zich inschrijven bij AVZV door het onderstaande inschrijfformulier in te vullen. Na het invullen krijgt u een automatische email, die tevens als machtigingsformulier dient. Wij verzoeken u deze email direct na het inschrijven te voorzien van een handtekening en daarna in te scannen of per post op te sturen naar ons secretariaat. U dient hier tevens een pasfoto bij te voegen. Meer uitleg vind u in de bevestigingsemail. Voor de inning van de contributie werken wij uitsluitend met automatische incasso.

Gegevens van het nieuwe lid van het lidManVrouw


bijv. 0000 AB

10 cijfers, bijv. 0701234567
10 cijfers, bijv. 0601234567

bevestig uw emailadres
(dd-mm-jjjj)
reeds in bezit (bijv. A)
Sport

Alleen in te vullen bij inschrijven voor leszwemmen en kleuterzwemmen: JaNee

Gegevens voor de automatische incasso

Deze gegevens worden in de bevestigingsemail verwerkt. U geeft de machtiging d.m.v. een handtekening af op deze bevestigingsmail. Let op: graag de tenaamstelling van de rekening vermelden. De achternaam moet gelijk zijn aan de achternaam van het lid.
bijv. 0000 AB

10 cijfers, bijv. 0701234567
bijv. NL44RABO0123456789; geen spaties
Gegevens ooievaarspas

Indien u gebruik wilt maken van de Ooievaarspas-regeling, kunt u dat hier aangeven. Klik hier voor meer informatie over deze regeling.

JaNee

Waar kent u AVZV van?*
Ik heb de voorwaarden van het lidmaatschap van AVZV gelezen en ga hiermee akkoord.*Als je dit veld ziet, laat het leeg!

Alle met * gemarkeerde velden zijn verplicht. U ontvangt per email een bevestiging van uw inschrijving. Vergeet niet de machtiging uit te printen en op te sturen!