Algemene Voorburgse Zwemvereniging logo

Algemene Voorburgse Zwemvereniging

Zwemmen is meer dan alleen maar heen en weer!

Leszwemmen

Wij verzorgen alle zwemdiploma’s door ervaren instructeurs. Naast het Zwem-ABC verzorgen wij ook de volgende zwemvaardigheidsdiploma’s: zwemvaardigheid (1/2/3), survival (1/2/3) en snorkelen (1/2/3). Al deze diploma’s vallen bij AVZV onder leszwemmen.

Voor zwemdiploma A is er vaak een wachttijd die kan oplopen tot meerdere maanden. Echter, deze kan van tijd tot tijd variëren. Voor de overige diploma’s is er een korte wachttijd. Wilt u weten wanneer u kind kan beginnen met zwemmen, neem dan contact met ons op via het contactformulier.

Zwemtijden & locaties

Onze zwemlessen worden verzorgd in zwembad Forum Kwadraat in Voorburg op de volgende tijden:

Dag Tijd Wat en voor wie Zwembad
Woensdag 18.00-18.45 uur Leszwemmen kinderen Forum Kwadraat, Voorburg
18.45-19.30 uur Leszwemmen kinderen en volwassenen
21.00-22.00 uur Leszwemmen en recreatief zwemmen voor volwassenen

Indien u zelf even wilt komen kijken, bent u van harte welkom op genoemde tijden. Daar kunt u dan natuurlijk ook verdere informatie verkrijgen.

Mocht u geïnteresseerd zijn en uw kind willen inschrijven voor de zwemlessen dan kunt u dit makkelijk doen via ons online inschrijfformulier.

Licentie Nationale Zwemdiploma’s

AVZV heeft de Licentie Nationale Zwemdiploma’s behaald. Daarmee voldoet AVZV aan de meest recente kwaliteitscriteria om zwemles te mogen geven voor het Zwem-ABC en de snorkeldiploma’s, de Nationale erkende Zwemdiploma’s.

In Nederland mag iedereen zwemles aanbieden en een zwemdiploma uitgeven. Dit is namelijk niet wettelijk geregeld. De verschillende zwemdiploma’s leiden helaas niet altijd op tot dezelfde Nationale Norm Zwemveiligheid.

AVZV heeft echter de Licentie Nationale Zwemdiploma’s en wordt elk jaar onafhankelijk getoetst door de stichting Nationale Raad Zwemveiligheid (voorheen Nationaal Platform Zwembaden | NRZ). Zo weet je als ouder zeker dat de zwemlessen en het zwemdiploma voldoen aan de meest recente kwaliteitscriteria en leg je de basis voor een leven lang zwemplezier en -veiligheid.

Dit geeft je als ouder/verzorger 4 zekerheden:

Dus: kies bewust en ga voor zekerheid. Kijk voor meer informatie en antwoorden op veelgestelde vragen van andere ouders over dit onderwerp ook op www.allesoverzwemles.nl.

Zwemmen met korting met de Ooievaarspas

Bent u in het bezit van een Ooievaarspas? Dan kunt u tegen gereduceerd tarief bij AVZV zwemmen. Kijk voor meer informatie bij de veelgestelde vragen.

Links met meer informatie