Algemene Voorburgse Zwemvereniging logo

Algemene Voorburgse Zwemvereniging

Zwemmen is meer dan alleen maar heen en weer!

Nieuws

Diplomazwemmen december 2021

Geplaatst op 11 november 2021 in de categorie Leszwemmen.

Op woensdag 8 december 2021 wordt er afgezwommen voor diploma A, B en C in Forum Kwadraat, De Vliegerlaan 2-4 te Voorburg.

Proefzwemmen

Alvorens er afgezwommen kan worden, zal de instructiestaf op woensdag 17 en 24 november de beoogde kandidaten testen of zij gereed zijn om af te zwemmen.

Aanmelden voor diplomazwemmen

Indien de kandidaat geschikt bevonden is om deel te nemen aan het afzwemmen, zal de instructiestaf hem of haar een afzwemkaart meegeven. Op deze kaart staat wat u moet doen om u kind in te schrijven voor het diplomazwemmen. Wijzigingen kunt u doorgeven via www.avzv.nl/ledenservice/wijzigen-gegevens.

Te laat of niet inschrijven of het niet hebben voldaan van de contributie of diplomagelden, betekent dat er niet kan worden afgezwommen.

Geen afzwemkaart gehad, betekent niet afzwemmen. Zorg ervoor dat u de data zoals hierboven beschreven staan goed in de agenda noteert. Het zou zonde zijn als de kandidaat niet bij het proefzwemmen is geweest en geen afzwemkaart gehad heeft.

E-mail met oproep en afzwemtijd

De exacte tijden worden bekend gemaakt via een oproep die aan de kandidaten wordt gestuurd via de e-mail. De kandidaat ontvangt alleen een oproep voor het examen als de kandidaat is uitgenodigd en ingeschreven voor het diplomazwemmen en als aan alle voorwaarden voldaan is. Let op: neem de afzwemkaart voor het examen mee op de dag van het afzwemmen, anders kan de kandidaat niet afzwemmen.

We verwachten dat op woensdag 8 december het weer een groots afzwemfeest wordt en dat alle kandidaten zullen slagen.

De instructie en het bestuur van AVZV wensen alle kandidaten veel succes bij het afzwemmen.