Algemene Voorburgse Zwemvereniging logo

Algemene Voorburgse Zwemvereniging

Zwemmen is meer dan alleen maar heen en weer!

Nieuws

Coronamaatregelen per 28 november 2021

Geplaatst op 1 december 2021 in de categorie Covid-19.

Op 26 november 2021 was de persconferentie van de regering ivm het aanscherpen van de maatregelen welke noodzakelijk worden geacht om de stijgende cijfers in de coronapandemie het hoofd te kunnen bieden.

Helaas ontkomen wij dus niet aan deze maatregelen.

Het zwembad Forum Kwadraat is miv 28 november 2021 dagelijks vanaf 17 uur gesloten, hierdoor is het voor ons niet mogelijk om onze zwemactiviteiten zoals de zwemlessen, het recreatief zwemmen senioren en de trainingen voor wedstrijdzwemmers en waterpoloƫrs door te laten gaan.

We hopen dat we deze vanaf 19 december 2021 weer mogen opstarten.

De KNZB heeft vandaag besloten om de competities voor de waterpolo ( behalve de eredivisie) tot 1 januari in zijn geheel te annuleren. Het een en ander zal door de WPC binnen de SG de Vliet verder bekend gemaakt worden.

Uiteraard zullen de wedstrijdzwemmers de nodige informatie vanuit de WZC binnen de SG de Vliet ontvangen

Ook hier hopen wij, voor onze sporters, dat de competities begin januari 2022 weer opgestart zal worden.

We zijn nog druk doende om te bekijken of wij een compensatie kunnen aanbieden voor onze leden voor de periode (vanaf 28 november 2021) waarin er niet gezwommen kan worden

Zodra er weer veranderingen zijn tav de maatregelen zullen wij dat weer met u delen, hou ook onze website www.avzv.nl in de gaten voor het laatste nieuws.