Algemene Voorburgse Zwemvereniging logo

Algemene Voorburgse Zwemvereniging

Zwemmen is meer dan alleen maar heen en weer!

Inschrijven diplomazwemmen december 2021

Heeft uw kind na het proefzwemmen te horen gekregen dat hij mag diplomazwemmen? Dan heeft uw kind een afzwemkaart meegekregen van de instructie. U kunt dan onderstaande voorwaarden doornemen en het inschrijfformulier invullen.

Belangrijke informatie

Graag uw aandacht voor de onderstaande belangrijke informatie:

  1. U kunt zich tot en met uiterlijk maandag 6 december 2021 inschrijven. Als uw inschrijving op deze datum niet is ontvangen, kan u of uw kind niet deelnemen aan het diplomazwemmen.
  2. Kandidaten met een contributieachterstand mogen niet afzwemmen. Dit zal na de inschrijving door de penningmeester worden gecontroleerd. Kandidaten die niet voor de opgegeven datum de kosten van het diplomazwemmen hebben overgeschreven naar AVZV, mogen niet deelnemen aan het afzwemmen. Hier kunnen geen uitzonderingen op worden gemaakt.
  3. Het behalen van een diploma betekent niet dat dan automatisch het lidmaatschap eindigt. U kunt het lidmaatschap per einde van het kwartaal opzeggen met het online opzegformulier. De penningmeester rekent in dat geval de contributie tot en met de maand van het diplomazwemmen nog aan u door.
  4. De juiste tijd van opkomst krijgt u één week voor het diplomazwemmen per email toegestuurd. Krijgt u binnen enkele minuten na het inschrijven geen bevestiging per email binnen en staat deze ook niet in uw spam-map? Neem dan contact met ons op.
  5. Leden die voor meer dan één diploma willen afzwemmen, dienen zich voor elk diploma afzonderlijk aan te melden en het diplomageld te voldoen.

Moet je kind het A, B én C halen?

Ja, want alleen met zwemdiploma A, B én C is je kind echt voorbereid op een leven lang zwemplezier. In 1998 is het zogenoemde Zwem-ABC ontwikkeld. Met de komst van de zwemparadijzen met wildwaterglijbanen en veel nieuwe vormen van recreatie in, op en bij het water, hebben kinderen andere vaardigheden nodig dan vroeger. Die andere vaardigheden leren kinderen vooral tijdens de lessen die voorbereiden op het zwemdiploma C. Anders dan vroeger, toen er nog alleen diploma A en B waren, hebben kinderen dus ook echt diploma C nodig.

Vragen?

Heeft u vragen omtrent het diplomazwemmen, neem dan contact op via het contactformulier. Selecteer daar diplomazwemmen. Heeft u (technische) problemen met het formulier neem dan contact op met de webmaster.

Inschrijfformulier

Let op: vul de gegevens in van de persoon die gaat diplomazwemmen.

Uw gegevens van de deelnemer/het lid
evt. voor op tegeltje


ManVrouw
straat, huisnummer
bijv. 0000 AB

10 cijfers, bijv. 0701234567
zie uw afschrift
(dd-mm-jjjj)

hierop ontvangt u de bevestiging
voer nogmaals uw email in
Diploma en zwembad
de aanvangstijd krijgt u later via de oproepbrief te horen
u kunt met dit formulier NIET opzeggen
Geef een tegeltje cadeau

Naam geslaagde
Algemene Voorburgse Zwemvereniging
Wilt u uw kind extra gelukkig maken na het behalen van zijn of haar diploma? Geef dan een diplomategeltje cadeau! AVZV beschrijft het tegeltje van het betreffende diploma met de naam van uw kind. Het tegeltje wordt geleverd in een doosje en kost € 10,00. Dit bedrag kunt u tezamen met het diplomageld overmaken.
Het tegeltje is alleen beschikbaar voor de diploma's A t/m C (helaas niet voor de zwemvaardigheden). U ziet hiernaast een automatisch voorbeeld, zodra u een diploma heeft geselecteerd. De naam wordt met de hand geschreven.

Ja, ik wil graag een tegeltje bestellen

Voor dit diploma kunnen wij helaas geen tegeltje leveren.

Bevestiging betaling Ja, ik zal de kosten van het diplomazwemmen à € 10,00 uiterlijk maandag 6 december 2021 o.v.v. de naam van mijn kind en mijn AVZV lidnummer of KNZB relatienummer (zie uw contributieafschrift) overmaken naar bankrekening NL52 RABO 0365 9455 87 t.n.v. Algemene Voorburgse Zwemvereniging te Voorburg. Ik begrijp dat als de betaling niet voor deze datum bij AVZV binnen is, mijn kind niet kan afzwemmen.* Ja, ik zal de kosten van het diplomazwemmen en het tegeltje à totaal € 20,00 uiterlijk maandag 6 december 2021 o.v.v. de naam van mijn kind en mijn AVZV lidnummer of KNZB relatienummer (zie uw contributieafschrift) overmaken naar bankrekening NL52 RABO 0365 9455 87 t.n.v. Algemene Voorburgse Zwemvereniging te Voorburg. Ik begrijp dat als de betaling niet voor deze datum bij AVZV binnen is, mijn kind niet kan afzwemmen.* Ja, ik zal de kosten van het diplomazwemmen à € 10,00 plus eventueel de kosten van het tegeltje à € 10,00 uiterlijk maandag 6 december 2021 o.v.v. de naam van mijn kind en mijn AVZV lidnummer of KNZB relatienummer (zie uw contributieafschrift) overmaken naar bankrekening NL52 RABO 0365 9455 87 t.n.v. Algemene Voorburgse Zwemvereniging te Voorburg. Ik begrijp dat als de betaling niet voor deze datum bij AVZV binnen is, mijn kind niet kan afzwemmen.*

Alle met * gemarkeerde velden zijn verplicht. U ontvangt per email een bevestiging van uw inschrijving.