Algemene Voorburgse Zwemvereniging logo

Algemene Voorburgse Zwemvereniging

Zwemmen is meer dan alleen maar heen en weer!

Nieuws

Update Covid-19: Zwembaden komende twee weken gesloten - Rectificatie

Geplaatst op 4 november 2020 in de categorie Covid-19.

Rectificatie

Geachte leden,

Tijdens de op 3 november 2020 gehouden persconferentie van Dhr. Rutte en Dhr. De Jonge, zijn er extra maatregelen doorgevoerd welke op woensdag 4 november 2020 vanaf 22 uur in zullen gaan.

Deze tijdelijke verzwaring van de maatregelen raakt ook onze vereniging.

Dit houdt in dat vanaf woensdag 4 november 22:00 uur, tot voorlopig 18 november 2020, de trainingen waterpolo, wedstrijdzwemmen, recreatief zwemmen senioren en de zwemlessen voor alle leden van 13 jaar en ouder komen te vervallen. Op die tijden is het zwembad dus dicht.

Alleen de zwemlessen voor leden t/m 12 jaar mogen plaatsvinden, ben je 13 jaar of ouder dan mag je (voorlopig) tot 19 november niet deelnemen aan de zwemlessen.

Tevens is er aangegeven dat de maatregelen, die vanaf 14 oktober 2020 zijn ingegaan, tenminste tot half december 2020 van kracht zullen zijn, wat zal inhouden voor onze waterpoloers en wedstrijdzwemmers dat er tot half december geen wedstrijden zullen zijn. Wat er exact door de KNZB besloten wordt tav de lopende competities zal via de WPC en de WZC gemeld gaan worden aan onze sporters.

Indien er up-dates zijn zullen wij deze op onze website vermelden.

Bericht KNZB

We hopen dat door deze maatregelen wij ook met elkaar een bijdrage kunnen leveren om de verspreiding van het virus een halt toe te roepen.

Blijf allen gezond!

Namens het Bestuur,

Youp van Hees
Voorzitter AVZV