Algemene Voorburgse Zwemvereniging logo

Algemene Voorburgse Zwemvereniging

Zwemmen is meer dan alleen maar heen en weer!

Wedstrijdzwemmen

Heb je net al je diploma’s gehaald of juist een tijdje niet meer gezwommen? Houd je van zwemmen en wil je eindelijk eens zien hoe hard je nu eigenlijk kan? Wij verbeteren je slagen en leren je een perfecte start en keerpunten te maken. Lukt dat allemaal en ga je hard genoeg in de training, dan kun je meedoen met een heleboel wedstrijden in de regio Haaglanden. Ook volwassenen die onder begeleiding afstanden willen zwemmen en hun conditie of hun slagen willen verbeteren, zijn van harte welkom.

SG De Vliet

Informatie wedstrijdzwemmen

Als je minimaal je zwemdiploma B hebt dan ben je welkom om mee te doen met wedstrijdzwemmen.
Bij de wedstrijdploeg leer je de borstcrawl, rugcrawl en schoolslag nog beter zwemmen dan op zwemles. En we gaan je de vlinderslag aanleren. Ook besteden we veel aandacht hoe je snel kan starten en keren.

Al snel ga je merken dat je veel netter en vooral veel sneller gaat zwemmer. En dat is natuurlijk super cool!

Proefzwemmen

Wil je ontdekken of wedstrijdzwemmen jouw sport is? Kom dan een keertje meetrainen. Voordat je lid wordt mag je drie keer gratis proefzwemmen. Proefzwemmen kan op de volgende dagen:

Dag Tijd Zwembad
Maandag De Fluit 17.00 tot 18.00 uur
Woensdag Forum Kwadraat 18.45 tot 19.30 uur
Donderdag De Schilp 18.45 tot 19.30 uur
Zaterdag De Fluit 14.30 tot 15.30 uur

Als je wil komen proefzwemmen meld je dan per mail aan via het contactformulier. Vermeld in je mail je naam, woonplaats, leeftijd en in welk zwembad je wil komen proefzwemmen.

Inschrijven

Lijkt het je na 3x proefzwemmen wel wat dat wedstrijdzwemmen, dan kan je je inschrijven via het inschrijfformulier. AVZV is onderdeel van de startgemeenschap SG De Vliet. SG De Vliet is een samenwerkingsverband van drie verenigingen: AZL uit Leidschendam, AVZV uit Voorburg en RZV Excelsior uit Rijswijk. Onder die naam zwemmen wij de wedstrijden.

Trainen en deelname wedstrijden

Als je bent ingeschreven kun je komen trainen. Kijk in ons wedstrijdboekje voor de trainingstijden:

Wedstrijdboekje 2016-2017

Ook informatie over het deelnemen aan wedstrijden kan je in dit wedstrijdboekje vinden.

Contributie

De contributie wordt door middel van een automatische incasso geïnd: meer informatie over de contributie.

Clubkleding

Tijdens de wedstrijden dragen wij clubkleding bestaande uit een SG De Vliet-shirt, sportbroekje, badmuts en tas. De kosten van de complete set zijn ca. € 75.

Links met meer informatie