A feed could not be found at http://www.sgdevliet.nl/categorie/waterpolo-nieuws/feed/
Algemene Voorburgse Zwemvereniging | Waterpolo
Algemene Voorburgse Zwemvereniging logo

Algemene Voorburgse Zwemvereniging

Zwemmen is meer dan alleen maar heen en weer!

Waterpolo

Actiefoto dames waterpolo

Vind je zwemmen leuk, maar wil je meer spanning in het water en houd je van een teamgevoel? Dan is waterpolo misschien iets voor jou!

Waterpolo is een balsport in het water — eigenlijk een soort voetbal, maar dan in het water, en veel leuker! Je traint doordeweeks samen met je team, en in het weekend speel je een wedstrijd.

SG De Vliet

AVZV organiseert samen met RZV Excelsior uit Rijswijk waterpolo in de startgemeenschap SG De Vliet. Je kunt al waterpoloën vanaf 6 jaar! Er zijn verschillende jeugd-, dames- en herenteams.

Trainingen

De trainingen worden gegeven op dinsdag, donderdag en vrijdag in verschillende zwembaden. Iedereen heeft de mogelijkheid om twee keer per week te trainen. Zie de tabel hieronder voor het schema.

Dag Tijd Team(s) Zwembad
Maandag 18.45-19.45 Jongens en meisjes <11 jaar (EG) De Fluit, Leidschendam
19.45-20.45 Jongens <15 jaar (CJ)
Dinsdag 18.45-19.45 Jongens en meisjes <13 & <17 jaar (DG, BJ, BM) De Schilp, Rijswijk
19.45-20.45 Heren 3 en 4 en Dames
19.45-21.00 Heren 1 en 2
Donderdag 18.45-19.45 Jongens en meisjes <11 jaar (EG), <13 jaar (DG), Jongens < 15 jaar (CJ) Forum Kwadraat, Voorburg
19.45-20.45 Jongens en meisjes <17 jaar (BJ en BM)
20.45-22.00 Heren 3 en 4 en Dames
Vrijdag 20.30-21.30 Heren 1 en 2 De Schilp, Rijswijk

Wedstrijden

Actiefoto waterpoloTeamfoto Pupillen 1

We hebben verschillende teams van verschillende leeftijdsgroepen. Afhankelijk van in welk team je speelt, worden de wedstrijden gespeeld op zaterdag of zondag. Zaterdag spelen we meestal laat in de middag of ‘s avonds en zondag spelen we meestal ‘s middags.

Bij thuiswedstrijden spelen er meestal een aantal teams achter elkaar. Hierdoor is het altijd gezellig in het zwembad en blijven de meesten na het zwemmen gezellig wat drinken in ons clubhuis. Er worden ook regelmatig activiteiten georganiseerd.

Wil je een keer meetrainen?

Lijkt waterpolo jou wel wat? Ben je nieuw of heb je al waterpolo gespeeld bij een andere vereniging? Je bent altijd welkom om een keer de sport en de sfeer te proeven tijdens onze trainingen of wedstrijden.

Voor een proeftraining kun je contact opnemen met ons via het contactformulier. Wij beantwoorden dan zo spoedig mogelijk je aanvraag en dan kun je dezelfde week nog een keer mee komen trainen. Ook voor alle andere vragen kun je het contactformulier gebruiken. Je kunt natuurlijk ook gewoon een keer tijdens de trainingen het zwembad binnen stappen.

Als je het leuk vindt, en je wilt blijven trainen en ook wedstrijden gaan spelen, dan kun je je inschrijven via de Ledenservice pagina.

Links met meer informatie

Laatste SG De Vliet waterpolo nieuws

0De artikelen kunnen niet worden geladen, bezoek sgdevliet.nl.