Algemene Voorburgse Zwemvereniging logo

Algemene Voorburgse Zwemvereniging

Zwemmen is meer dan alleen maar heen en weer!

Nieuws

Zomerzwemmen

Geplaatst op 30 juni 2021 in de categorie Algemeen.

Tijdens de schoolvakantie van 17 juli 2021 t/m 29 augustus 2021, is er geen zwemles en zijn er ook geen trainingen voor het wedstrijdzwemmen en waterpolo.

De laatste regulieren zwemlessen en trainingen, voor de zomervakantie zijn op Woensdag 14 juli en Donderdag 15 juli 2021.

Wel heeft het bestuur gemeend dat wij onze trouwe leden de mogelijkheid moeten kunnen bieden om toch te kunnen zwemmen. Het was een jaar waarin we weinig konden en mochten.

Ter compensatie hebben we besloten om de woensdagavonden in de zomervakantie gewoon in te huren, zodat onze leden gewoon hun baantjes kunnen blijven zwemmen. er zal dus geen les of training gegeven worden.

Zwemtijden

De indeling voor die woensdagavond is in de periode van 17-7 tot 29-8:

18:00 tot 18:45 uur alle leszwemmers, om onder toezicht banen te zwemmen

18:45 tot 19:30 uur alle Waterpoloƫrs en wedstrijdzwemmers om banen te zwemmen

21:00 tot 22:00 uur de recreantengroep, banen zwemmen.

Het is niet de bedoeling dat men met drijfmiddelen, ballen of andere voorwerpen het bad in gaat. Ook het gebruik van de duikplank is niet de bedoeling. We volgen uiteraard ook de aanwijzingen van de toezcihthouder op

Op woensdag 1 september en op donderdag 2 september begint het nieuwe seizoen weer en zullen alle reguliere zwemlessen en trainingen voor wedstrijdzwemmen en waterpolo weer beginnen.

We willen alle leden een hele mooie en vooral fijne vakantie toewensen.