Algemene Voorburgse Zwemvereniging logo

Algemene Voorburgse Zwemvereniging

Zwemmen is meer dan alleen maar heen en weer!

Nieuws

Nieuwsflits oktober 2020: Update Covid-19, diplomazwemmen & Rabo ClubSupport

Geplaatst op 18 oktober 2020 in de categorie Algemeen.

Beste leden, ouders en/of verzorgers,

Met deze nieuwsflits willen wij u op de hoogte brengen van een aantal belangrijke zaken.

Maatregelen tav Corona

Op 14 oktober 2020 zijn de maatregelen ivm COVID-19 verscherpt, dit raakt ook de zwemsport.

Alle zwemwedstrijden en waterpolowedstrijden zijn (tenminste) t/m 8 november 2020 afgelast, de WZC en WPC zullen de sporters verder informeren. Trainen en (les) zwemmen kan gelukkig nog wel ! In het algemeen geldt voor het zwemmen :

Verduidelijking per tijdsblok in het Forum Kwadraat

Wachten in zwembad Forum Kwadraat

Er mag geen gebruik meer gemaakt worden van de kantine als wachtruimte, ook op de gangen in het complex mag men niet meer verblijven. Indien een ouder of verzorger zijn/ haar kind heeft gebracht en desnoods geholpen heeft met omkleden dient men het pand te verlaten, de uitloop route dient gevolgd te worden.

Na afloop zwemles en of training kunnen de kinderen weer opgevangen worden bij de kleedkamer. We houden ook hier 1,5 mtr afstand van elkaar.

Diplomazwemmen op 28 oktober 2020

Het afzwemmen voor de diploma’s ABC welke gepland staat op 28 oktober 2020 gaat gewoon door.

Er mogen helaas geen toeschouwers in de zwemzaal aanwezig zijn en ook niet in de kantine, u dient buiten te wachten.

We snappen dat dit erg vervelend is en dat u daarom het afzwemfeestje niet live kan bijwonen, maar de leden hebben hard gewerkt om een diploma te mogen behalen en dat willen wij ze niet onthouden.

U krijgt meer informatie bij de uitnodigingen die de afzwemmers ontvangen van de diploma administratie.

Wij wensen alle kandidaten die gaan afzwemmen enorm veel succes!

Voor alle overige leden die op woensdagavonden les hebben geldt dat er op woensdag 28 oktober 2020 van 18:00 tot 19:30 uur geen zwemlessen en of trainingen zijn ivm het afzwemmen!

Rabo ClubSupport actie

Ook dit jaar doet AVZV weer mee met de Rabo Clubsupport actie, stemt u ook op ons?
Stemmen kan via Rabo Clubsupport 2020 website of via de Rabobank app.

Oproep voor vrijwilligers

Al een geruime tijd zoeken wij vrijwilligers die ons kunnen ondersteunen, dit kan zijn in een bestuursfunctie of een administratieve taak of taken die uitgevoerd moeten worden. Deze kunnen een tijdelijke aard hebben maar zijn zeker noodzakelijk om opgepakt te worden.

Ik schets u allen even de situatie, het huidige bestuur bestaat uit 4 personen die ruim 10 jaar (en sommige al langer) de taken op zich nemen. Financieel hebben we het goed op orde dit na 17 jaar hard werken en regelen. Echter we willen dat de vereniging wel blijft bestaan en het geen stuurloos schip wordt die een keer echt tegen de klippen op drijft na al een paar bijna botsingen, en daarna roemloos zinkt.

Dus bij deze nogmaals een Noodkreet vanuit het bestuur, meld u aan om iets te doen. Hoe meer handen hoe lichter het werk word. We zien nu alleen maar vrijwilligers wegvallen en stoppen en dit gaat ook u als lid raken en dat gebeurd sneller als u zult verwachten. Wij kunnen het niet meer alleen.

Neem eens contact op met ons, we horen graag van u.

Wist u dat?

Wist u dat AVZV op de website een ledenpagina heeft waar u online diverse zaken kunt regelen met ons, en dit de enige manier is om iets door te geven ??

Wilt u gegevens wijzigen, heeft u een vraag of wilt u zien welke contributie u moet betalen of heeft u iemand die u wilt aan (laten) melden als lid of wellicht wilt u opzeggen.

Dit alles kan via onze ledenservice-pagina.

Namens het bestuur,

Youp van Hees
Voorzitter AVZV