Algemene Voorburgse Zwemvereniging logo

Algemene Voorburgse Zwemvereniging

Zwemmen is meer dan alleen maar heen en weer!

Nieuws

Nieuwsbrief november 2019

Geplaatst op 4 november 2019 in de categorie .

Beste leden van AVZV,

Rabobank clubsupport actie 2019

In de vorige nieuwsflits en via onze website hebben wij u gevraagd om op ons te stemmen via de RABO clubsupportactiedesteun is overweldigend geworden.

We hebben als AVZV een bedrag van € 1214,21 mogen ontvangen!

We willen een ieder die op ons gestemd heeft enorm bedanken voor de steun.

Diplomazwemmen December 2019

Voor het laatste nieuws en de juiste informatie verwijs ik u naar: www.avzv.nl/nieuws/informatie-diplomazwemmen-december-2019.

Houd u er rekening mee dat bij het afzwemmen kledingeisen gelden: www.avzv.nl/kledingeisen.

Kijkdagen Overbosch

Geregeld zijn er kijkdagen in het zwembad Overbosch, dit houdt in dat u als ouder de zwemzaal in mag en de zwemles kan bijwonen.

De eerst volgende kijkdag is op vrijdag 29 november 2019.

De toegang tot de zwemzaal is alleen via de kantine op de 1e etage, het is niet toegestaan om vanuit de kleedruimtes mee te lopen met de kinderen.

Het is verboden om met straatschoenen zonder overschoenen het zwembadgedeelte te betreden. Denkt u eraan om blauwe plastic overschoenen mee te nemen. Op blote voeten of met schone badslippers mag u ook naar binnen.

We willen u vriendelijk verzoeken om de instructiestaf niet te storen tijdens het lesgeven, heeft u vragen aan een van de instructieleden dan kunt u deze stellen na de les.

Lukt dit niet dan kunt u altijd uw vraag stellen via het contactformulier u kiest dan bij ik heb een vraag over: Leswemmen Overbosch.

Een vriendelijk verzoek aan iedereen, die gezellig langs de kant komt kijken, is om de lessen niet te verstoren.

Indien de instructiestaf ivm met orde en veiligheid instructies geeft aan het aanwezige publiek en de leerlingen dienen deze ten alle tijde opgevolgd te worden.

Sluiting zwembaden Forum Kwadraat en Overbosch tijdens Kerstmis en de Jaarwisseling,

Alle zwemlessen en trainingen voor wedstrijdzwemmen en waterpolo in het Forum Kwadraat en Overbosch komen tijdens de week van kerstmis (23 december t/m 27 december 2019) te vervallen, ook is er geen zwemles en training wedstrijdzwemmen op 1 januari 2020. Vanaf donderdag 2 januari 2020 zullen de zwemlessen en trainingen weer plaatsvinden.

Up to Date blijven?

Regelmatig sturen wij een nieuwsflits via de mail naar al onze leden, helaas komt het voor dat leden die mail niet ontvangen of er informatie is die niet via de nieuwsflits verstuurd kan worden, dit omdat wij het aantal nieuwsflitsen beperkt willen houden. Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws bezoek dan regelmatig onze website www.avzv.nl.

Wie krijgen deze nieuwsflitsen

Alle bij ons ingeschreven leden krijgen deze nieuwsflits, leden die op de wachtlijst staan ontvangen deze niet. Indien u opgezegd heeft dan krijgt u na de door u opgegeven opzegdatum (staat op uw opzegbevestiging) geen nieuwsbrieven meer.

Gegevens wijzigen

Indien u van mening bent dat wij een verkeerd mailadres gebruiken en u dit gaarne gewijzigd wilt hebben, of u bent onlangs verhuisd en of andere contactinformatie is onlangs gewijzigd. Wilt u dat dan ook aan ons melden via het wijzigingsformulier?
Vriendelijke groet,

Youp van Hees
voorzitter AVZV