Algemene Voorburgse Zwemvereniging logo

Algemene Voorburgse Zwemvereniging

Zwemmen is meer dan alleen maar heen en weer!

Nieuws

Nieuwsbrief december 2017

Geplaatst op 24 december 2017 in de categorie Algemeen.

Diplomazwemmen

Op 13 en 15 december 2017 is er weer afgezwommen voor de diverse diploma’s. Alle kandidaten zijn geslaagd. Het bestuur en de instructiestaf feliciteren alle geslaagden.

Na het behalen van het diploma houdt het lidmaatschap niet vanzelf op. Uiteraard kan men gewoon door naar de volgende stap binnen het ABC of wellicht wil men de zwemslagen verfijnen dan kan men verder met de zwemvaardigheden.

Zijn deze diploma’s ook al behaald, dan kan men ook nog survivallen of snorkkelen, men kan dan op een leuke ontspannen wijze meer vaardigheden aanleren.

Kom gerust ook eens vrijblijvend een keer meetrainen bij één van onze trainingen waterpolo en wedstrijdzwemmen! Meer info? Mail naar info@avzv.nl.

Wilt u desondanks toch uw lidmaatschap opzeggen? U dient dat te doen voor 27 december 2017. Indien u na deze datum opzegt, zal het 1e kwartaal 2018 ook betaald moeten worden.

Contributies 2018

De contributies voor het leszwemmen, het recreatief zwemmen en het instaptarief wedstrijdzwemmen zullen in 2018 niet verhoogd worden. Dit blijft € 75,00 per kwartaal.

De contributies voor wedstrijdzwemmen en waterpolo met startnummer worden wel verhoogd, dit zal in de gehele SG de Vliet doorgevoerd worden.

De contributies voor wedstrijdzwemmen alle leeftijden en waterpolo tot 18 jaar zal € 94,50 per kwartaal gaan bedragen (was € 93,00).

De contributie voor waterpolo 18 jaar en ouder zal worden verhoogd naar € 117,00 per kwartaal (was € 115,50).

Het totale overzicht contributie 2018 vind u op de pagina Contributie.

Feestdagen

Het bestuur van AVZV wil alle leden, vrijwilligers en een ieder die AVZV een warm hart toedragen hele fijne feestdagen toewensen.

We wensen een ieder een heel goed, gezond en vooral gelukkig 2018 toe.

Namens het bestuur AVZV,

Youp van Hees
Voorzitter AVZV