Algemene Voorburgse Zwemvereniging logo

Algemene Voorburgse Zwemvereniging

Zwemmen is meer dan alleen maar heen en weer!

Nieuws

Kan ik bij AVZV korting krijgen met de Ooievaarspas?

Geplaatst op 1 april 2019 in de categorie Contributie.

Ja. Bent u in het bezit van de Ooievaarspas dan kunt u bij zwemvereniging AVZV ook tegen een gereduceerd tarief komen zwemmen. De Ooievaarspas is beschikbaar voor zowel inwoners van Leidschendam-Voorburg en Den Haag. Meer informatie over het aanvragen vind u op:

Voor de hoogte van de korting die voor u van toepassing is, raadpleegt u de website van de Ooievaarspas.

Aan het gebruik van de Ooievaarspas zijn spelregels verbonden. Deze leest u hier:

Brief spelregels Ooievaarspas voor zwembaden

Het inschrijfgeld (voor de hoogte zie ons contributieoverzicht) en het diplomageld dient te allen tijde door het lid zelf betaald te worden, hiervoor kan AVZV geen declaratie indienen bij bureau Ooievaarspas. Het inschrijfgeld wordt nadat u ingeschreven bent bij het eerste incassomoment automatisch geïncasseerd. Overige betalingen, zoals het diplomageld, moeten door het betreffende lid zelf overgemaakt worden; u krijgt hiervoor vanzelf een verzoek tot betalen.

Voor meer informatie kunt u terecht bij de instantie waar u de Ooievaarspas hebt aangevraagd. Wilt u meer informatie over de Ooievaarspas, of wilt u er een aanvragen, ga dan naar www.ooievaarspas.nl.

Bent u al lid en wilt u alsnog gebruik maken van deze regeling, geef dit dan aan op het online wijzigingsformulier. Let wel dat wij dan een kopie van uw pas nodig hebben.