Algemene Voorburgse Zwemvereniging logo

Algemene Voorburgse Zwemvereniging

Zwemmen is meer dan alleen maar heen en weer!

Nieuws

Diplomazwemmen en zwemmen in de zomervakantie (nieuwsbrief juli 2019)

Geplaatst op 1 juli 2019 in de categorie Algemeen.

Beste leden,

In deze nieuwsbrief vind u informatie over het diplomazwemmen en wanneer u wel en niet kunt zwemmen tijdens de zomervakantie.

Allereerst wil ik alle vrijwilligers die het mogelijk maken dat onze leden kunnen zwemmen bij AVZV een welverdiende vakantie toe wensen. Uiteraard wens ik ook al onze leden een prettige en zonnige vakantie toe.

Diplomazwemmen

Op woensdag 3 juli in het Forum Kwadraat van 18:00 tot 19:30 uur en op vrijdag 5 juli in zwembad Overbosch van 17:45 tot 19:15, wordt er weer afgezwommen voor de diverse zwemdiploma’s.

Er zijn op deze dagen en tijden geen zwemlessen en of trainingen.

Alle kandidaten zijn inmiddels uitgenodigd. Familie en vrienden zijn van harte welkom om de kandidaten aan te moedigen. Let er op dat u niet met uw straatschoenen de zwemzalen betreedt. Er zijn blauwe overschoentjes aanwezig of u kunt uw schoenen uittrekken.

Laten we er met elkaar voor zorgen dat het weer twee mooie afzwemfeestjes mogen worden en dat alle kandidaten slagen. Het bestuur wenst alle kandidaten enorm veel succes.

Zomervakantie

De zomervakantie begint op zaterdag 20 juli en eindigt op 1 september.

Het zwembad Forum Kwadraat is de gehele zomervakantie gesloten voor AVZV. Alle zwemlessen en trainingen vervallen.

Zwembad Overbosch is i.v.m. onderhoudswerkzaamheden gesloten van 20 juli t/m 11 augustus. Er kan vanaf 12 augustus weer gezwommen worden in Overbosch.

Voor leden van AVZV houdt dit in dat op vrijdag 16, 23 en 30 augustus 2019 van 17:45 uur tot 19:15 uur gezwommen kan worden in zwembad Overbosch.

Ballen, luchtbedden en andere speelattributen zijn niet toegestaan. Wilt u een introducé meenemen, dan is dat geen probleem en kan dit tegen betaling van € 3,= te voldoen bij de instructie die aanwezig is om toezicht te houden.

Alle aanwijzingen van de instructiestaf dienen te allen tijde opgevolgd te worden.

Vanaf 2 september 2019 zullen alle zwemlessen, wedstrijdzwem- en waterpolotrainingen weer starten.

Namens het bestuur AVZV,
met vriendelijke vakantiegroet,

Youp van Hees
Voorzitter AVZV