Algemene Voorburgse Zwemvereniging logo

Algemene Voorburgse Zwemvereniging

Zwemmen is meer dan alleen maar heen en weer!

Nieuws

Alle zwemactiviteiten gestaakt tot nader order; sportcompetities afgelast ivm COVID-19

Geplaatst op 12 maart 2020 in de categorie Algemeen.

Update 24 april 9.00 uur

Alle zwemactiviteiten blijven tot nader order gestaakt.

Update 3 april 10.30 uur

Alle zwemactiviteiten zijn gestaakt tot en met dinsdag 28 april

Met inachtneming van de laatste update van het kabinet van 31 maart 2020, is AVZV genoodzaakt tot de volgende maatregelen:

Richting dinsdag 28 april zal het kabinet besluiten over hoe verder. AVZV zal de ontwikkelingen blijven volgen en jullie via deze pagina informeren zodra er nieuwe informatie beschikbaar is. Alle leden ontvangen binnenkort ook een e-mail met meer informatie, ook omtrent de contributie.

Update 24 maart 9:00 uur

Naar aanleiding van de maatregelen die het RIVM en het kabinet als gevolg van de coronacrisis hebben moeten nemen, heeft de KNZB besloten alle competities en andere wedstrijden van het seizoen 2019/2020 te stoppen dan wel af te gelasten.

AVZV update dit bericht zodra er meer bekend is over de doorgang van trainingen en zwemlessen.

Update 15 maart 18:00 uur

In lijn met de aanvullende maatregelen van de Rijksoverheid zullen alle zwemlessen en trainingen tot nader order maar in ieder geval t/m maandag 6 april a.s. worden afgelast.

Oorspronkelijk bericht 12 maart

Beste leden,

Hedenmiddag 12 maart 2020 heeft het RIVM tezamen met het kabinet tijdens een persconferentie verregaande maatregelen aangekondigd dit om de verspreiding van het coronavirus een halt toe te roepen.

De KNZB heeft besloten dat de competities in het gehele land tot en met 31 maart 2020 geannuleerd worden. Tevens adviseren zij verenigingen om alle verenigingsactiviteiten en zwemlessen tot en met 31 maart 2020 te annuleren.
Lees het persbericht van de KNZB

Aangezien we te maken hebben met een gemeenschappelijk belang en deze dus ook zo dienen te dragen heeft AVZV besloten het advies met onmiddellijke ingang op te volgen en vanaf 12 maart 2020 t/m 31 maart 2020 alle zwemactiviteiten (alle zwemlessen en waterpolo- en wedstrijdzwemtrainingen) te staken.

Volg het laatste nieuws ten aanzien van deze maatregelen via www.avzv.nl.

Namens het bestuur,

Youp van Hees
voorzitter AVZV