Algemene Voorburgse Zwemvereniging logo

Algemene Voorburgse Zwemvereniging

Zwemmen is meer dan alleen maar heen en weer!

Leszwemmen

Diplomazwemmen

Wij verzorgen alle zwemdiploma’s door ervaren instructeurs. Naast het Zwem-ABC verzorgen wij ook de volgende zwemvaardigheidsdiploma’s: zwemvaardigheid (1/2/3), survival (1/2/3) en snorkelen (1/2/3). Al deze diploma’s vallen bij AVZV onder leszwemmen.

Voor zwemdiploma A is er vaak een wachttijd die kan oplopen tot meerdere maanden. Echter, deze kan van tijd tot tijd variëren. Voor de overige diploma’s is er een korte wachttijd. Wilt u weten wanneer u kind kan beginnen met zwemmen, neem dan contact met ons op via het contactformulier.

Zwemtijden & locaties

De zwembaden waar wij onze zwemlessen verzorgen zijn het Forum Kwadraat te Voorburg en Overbosch te Den Haag. De tijden voor het Forum Kwadraat en Overbosch zijn:

Dag Tijd Wat en voor wie Zwembad
Woensdag 18.00-18.45 uur Leszwemmen kinderen Forum Kwadraat, Voorburg
18.45-19.30 uur Leszwemmen kinderen en senioren
21.00-22.00 uur Leszwemmen en recreatief zwemmen senioren
Vrijdag 17.45-18.30 uur Leszwemmen kinderen Overbosch, Den Haag
18.30-19.15 uur Leszwemmen kinderen

Indien u zelf even wilt komen kijken, bent u van harte welkom op genoemde tijden. Daar kunt u dan natuurlijk ook verdere informatie verkrijgen.

Mocht u geïnteresseerd zijn en uw kind willen inschrijven voor de zwemlessen dan kunt u dit makkelijk doen via ons online inschrijfformulier.

Keurmerk

AVZV mag ook het keurmerk van het Nationaal Platform Zwembaden – NRZ voeren, omdat wij voldoen aan de door hun landelijk gestelde eisen voor opleiden evenals examineren van de diverse zwemdiploma’s. Uiteraard zijn wij ook lid van de Koninklijke Nederlandse Zwem Bond (KNZB).

Zwemmen met korting met de Ooievaarspas

Bent u in het bezit van een Ooievaarspas? Dan kunt u tegen gereduceerd tarief bij AVZV zwemmen. Kijk voor meer informatie bij de veelgestelde vragen.

Links met meer informatie